Friday, 22 March 2013

Cinta Hati Ku- entri couple Menanti waktu itu!

Assalamualaikum

Semalam ada request En.BF untuk posting pic kat atas ni. Tapi si comel tu request plak posting sama2. Ikotkan jer la... Ni entri couple- Menanti Waktu Itu.


"Abang nak bagi kartun kat mal."
"Abang tak posting lagi...abang bagi kat mal dulu."
"Muahhhh..."


"Alolo...tomeynyer. Heart tu adik simpan elok2."
"Betul2 sebelah hati adik."


"Hehe..."
"Simpan tao. Kecik jerk... Jangan bagi ilang!"


"Takkan hilang. Adik akan pinned kat hati adik."


"Abang harap mal boleh posting pic tu kat blog mal."


"Kita posting sama2 nak?"
"Hehe..."


"Please....please..."
"Huhui..."


"Alololo...tomey bf saya merayu."
"Hihi..."


"Blueeeerkkkkkk!"


4 comments:

  1. aikk..td en.bf bz wat keje.sempat ek hapdate..haha..

    Yer, encik Bf saya ni memang comey.. lagi2 tengok dye kerut dahi.. cute sangat.. rasa nak cubit je pipi dye tu..lala

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada sehhhh... tipu je tu.. imaginasi mal jerk

      Delete
  2. bluerkk tu imaginasi adik pada en.bf hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... imaginasi terlampau... lalala~

      Delete