Monday, 10 June 2013

Bone collection- Black dragon!




Assalamualaikum

2013
Hehe, semalaman hujung minggu... So, rasa bosan sikit, terus ajak member kluo tengok wayang. Tapi ofcoz la bukan kat mid valley or berjaya times square. Busy kot time weekend... Selepas gigihnya berjalan kat tasek permaisuri menuju ke stesen LRT (petang2 ahad ni teksi banyak parking kat rumah sendiri, huhuhu...) aku pon sampai la juga akhirnya. Ikot laluan dalam ni tak panas sangat sebab banyak pokok... Ada la juga nampak lelaki berdua2an kat tempat duduk tu... Lepak2 ngan member kot? Hehe...

Pastu bila sampai jer kt sana, terus beli tiket. Tapi lama lagi, so pi makan kat kopitiam dulu. pastu jalan2 kat kedai2 dalam shopping complex tu. Tiba2 ternampak dia... Terus teringat kenangan silam.

*      *     *     *     *



2008
Tahun kedua kat UM. Petang tu aku jalan2 ngan kawan aku kat Digital Mall. Macam biasa, aku bonceng kawan aku jerk, sebab malas nak bawa motosikal sendiri. Kat tingkat atas, aku berjumpa dengan si dia. Kali pertama bertentangan mata, tak kulepaskan lirikan memerhatikannya dari jarak dekat. Perghhhhh! comel giler! Kena beli ni!


 
*      *     *     *     * 




2013
Hehe, pendrive je pon... Bukan awek... comel kan pingu aku? Lama tu aku pakai, sampai sekarang. Semalam aku nampak "binatang" seangkatan dengannya. Aku nampak dragon plak. Pergh... comel sehhhh... 8G. Siap ada percuma skin lagi. Aku minat yang hitam tu, tapi takde stock. Bila tanya yang kuning plak, takde stok juga. Huhu... Last2 amik yang merah jerk....

power rangers...hehehe..
Merah pon merah la... Comel tapi ganas! Hehe... Ni adik aku nampak, mesti nak juga. Pantang tengok aku ada gadget baru... dia pon nak juga... Huhui... Dulu masa mula2 aku beli 4G jerk. Sekarang dah 8G, tapi still harga sama dengan free gift skin yang comel. Kira berbaloi la jugak kan...
Blacky! I choose u!



*Sesapa boleh tolong aku carikan dragon itam ni untuk aku? nanti aku bayar kat korang.. Huhu, minat sangat ngan si hitam ni. Aku beli kat Mybytes. Kebanyakkan jual menda ni kat kedai Apple...Please.... please..... Hehe...

12 comments:

  1. Aku pon comel jugak macam dragon pink color....hahaha tetiba

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, sila jadi pendrive aku. aku nak cucuk kat pencawang letrik... hehe..

      Delete
    2. comel sangatttttt :P hehe lariii

      Delete
    3. haha.. En.BF dah muncul... Lariiiiiiii!

      Delete
    4. aiipp jangan lari, masuk bilik cepat.. second round... opps

      Delete
    5. bluerkkkkk... lari setempat... cepat2... kejaq la...

      Delete
  2. Aku ingat beks pakwe ko dulu, rupanya pendrive.. hhha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada pulak bekas2... tak maen la bekas2... orang nak isinya... bekas x mao... Hehe...

      Delete
  3. Aishh...x der lk jual kt area tmpt aku nih..kalu x aku da belikn tuk ko bro..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat bandar2 terpilih mcm kl ngan penang jer ade....huhui

      Delete