Tuesday, 26 February 2013

Recuerdos de amor

Assalamualaikum

Sayang....sayang ingat lagi tak masa mula2 kita kenal? Time tu, abang nak kiss sayang pon malu2... Huhu, rasa segan nak cium lelaki yang abang cinta. Tapi lama kelamaan, abang makin nakal. Tak cukup sekali, satu badan sayang abang kiss.. Hehe...

Bila kenang2 kembali masa mula2 kita bersama, kita ni malu2 kan? Abang memang tak ada pengalaman, just depends pada sayang jer.. Abang ikut saje kata2 sayang... Abang nak sayang tau, abang suka idea2 sayang tu... Hehe...

Sayang, sekarang abang dah tak malu lagi dengan sayang.  Kenangan lepas buat abang tersenyum sendirian.. Hehe... nakalnya aku sekarang ni... nakal sangat!

Recuerdos de amor- memories of love!


4 comments:

  1. En.Bf memang nakal.. nakal sesangat.. haha.. aipp.. nakal pun dengan saya je kan kan kan?? lalala

    ReplyDelete